M/S Bertha-K

Om M/S Bertha-K

Der er mulighed for at charter skibet i hele Danmark året rundt, når vejret tillader det. Brug skibet til en tur på vandet, et musik-arrangement, udstilling eller…… næsten alt kan lade sig gøre.

Forplejning om bord

Vi kan også levere forplejningen lige fra kaffe med kage, over smørrebrødet, stegebuffeten til en lækker 3-retters menu.

M/S Bertha-K kan medtage op til 98 passagerer, hvoraf der er plads i salonen til 60 spisende gæster i behagelige polstrede ”fly-sæder”.

Fartøjer og ture

M/S Bertha K

M/S Bertha-K sejler på Livøoverfarten og udflugter i samarbejde med Morsø turistkontor og kan medtage op til 98 passagerer, hvoraf der er plads i salonen til 60 spisende gæster i behagelige sæder.

Læs mere

M/S Svanen

M/S Svanen som sejler på Livøoverfarten kan medtage op til 48 passagerer, hvoraf der er plads i salonen til 36 passagerer.

Læs mere

Livøoverfarten

Tag med til Livø. Livø er en naturperle med stor diversitet i naturen | Planlæg din tur til Danmarks lille paradis midt i Limfjorden her.

Læs mere

Følg med på Facebook

Vi arrangerer sejladser og oplevelser i hele Danmark.
Vi har stor erfaring i alle typer arrangementer til virksomheder, organisationer og private.
Find inspiration til en kommende tur! Vi poster løbende billeder og videoer fra vores ture og arrangementer på vores facebook profil.

Kontakt os