Pressemeddelelse:

Det er med stor glæde jeg kan oplyse, at jeg pr. 1. marts 2021 har solgt min virksomhed JK Shipping (Livøoverfarten ApS) til Jesper Dalstrup.

Jesper er 53 år og er uddannet smed og sætteskipper og har senest i 2020 sejlet som skipper på både M/S Svanen og M/S Bertha-K, så han har en rigtig god ballast til at kunne drive rederiet videre i samme gode ånd.

Jesper er gift med Jonna og er bosat på Mors i Karby, så han er tæt på skibene, der i det meste af sæsonen sejler på Livøoverfarten samt for Nykøbing Mors Turistkontor.

Jeg fortsætter med at bistå Jesper med de administrative opgaver samt kundeservice, så jeg forventer i en årrække endnu at være den daglige kontakt i virksomheden, når sæsonen sætter i gang.

Jeg takker for den store hjælp og støtte jeg har oplevet specielt de sidste 2½ år og håber I alle vil tage godt imod Jesper og fortsætte det gode samarbejde. Alle aftaler om færgeafløsning, tursejladser for Nykøbing Mors Turistkontor samt færgesejlads på ruten Rønbjerg/Livø fortsætter naturligvis uændret.  

Jesper første opgave for den kommende sæson bliver, at få bemandingen på plads og få skibene gennem det årlige syn, således at vi er klar til opstart på de mange ø-færger, når de er på værft og ikke mindst på Livøoverfarten fredag den 23. april kl. 9.30, hvor der vil være kaffe/the, rundstykker samt en lille en til halsen til alle, der har forhåndsbooket billetter til turen. 

Vores ønske er, at vi i løbet af 2021 vil kunne byde på et lille glas, så der bliver mulighed for at takke af som ansvarlig redder og I vil kunne hilse på Jesper, men i disse coronatider, er det lidt svært at planlægge noget lige nu.

Mange hilsner

JK Shipping (Livøoverfarten ApS)

Jette Kobber   og     Jesper Dalstrup

Ex-reder                     Reder

Farvel til Svanen og Bertha-K: Jette Kobber har solgt sit rederi til skipper fra Mors | fyens.dk

Skipper/styrmand til Livøoverfarten

og eventskibet Bertha-k

 

 

Vi søger besætning med sæsonansættelse fra medio marts 2021, der drives af at servicere kunder og vedligeholde skibene som deres egen, idet der er mulighed for at sætte eget præg på skibe og udstyr. Da der kun er 2 besætningsmedlemmer på hvert skib, er det et krav, at du er fleksibel i forhold til opgaverne om bord.

Vi har en meget lille flad ledelse, så der er ikke langt fra ide til handling.

Besætning skal være fleksibel, da det nogle gange er så mange gæster, at en ekstratur er nødvendig, ligesom det også kan går stærk på andre områder, da vi også lever af at sejle event-ture. Disse kan nogle gange blive bestilt med kort varsel, når solen står højt på himlen.

Kunne du måske bare tænke dig at afløse en gang imellem så er det også interessant for os.

Vi er ikke bange for at rose vores besætning, hvis de har gjort det godt. Tørn aftales ved ansættelse da vi er meget fleksibelt – hviletid og job i rederiet skal bare gå op i en højere enhed. Rederiet kan tilbyde en lejlighed til overnatning. Løn aftales efter kvalifikationer og erfaring.

 

Vi forventer du som skipper har:

Kystskipper-bevis eller duelighedsbevis til handelsskibe da der er forskellige krav til vores skibe

Blåbog

Søsikkerhedsbevis

Brand

  • 5-6-7

ROC

Duelighedsbevis i motorpasning

Har du ikke alle beviser så søg alligevel da f.eks. ROC – § 5-6-7 – og motorpasning kun er krav for 1 ombord

Vi forventer du som styrmand har:

Duelighedsbevis til handelsskibe

Blåbog

Søsikkerhedsbevis

ROC

Duelighedsbevis i motorpasning.

 

Samtale afholdes uge 10. Alle ansøgere får svar.

For nærmere information/spørgsmål kontakt reder Jesper Dalstrup på tlf. 2494 0491 eller kik på hjemmesiden www.jkshipping.dk

Ansøgning sendes til JK Shipping på mail: jesperkarby@mail.dk senest den 5. marts 2021.

Der er krav om mundbind ved al offentlig transport, herunder også færger.

På grund af Covid 19 vil vi opfordre alle til at vise hensyn og holde afstand.

Book og betalt jeres billetter til Livø 

Bestil jeres billetter til Livø, husk også at booke jeres hjembillet med det samme, hvis i vil være sikke på at komme hjem igen her.

Book billetter her: Nyt bookingsystem er under udarbejdelse

48 billetter hvis det er M/S Svanen der sejler og 98 billetter hvis det er M/S Bertha-K der sejler pr afgang.

 

Ved booking af trailer, kontakt venligst rederiet på tlf. 31780044 eller på mail jettekobber@gmail.com

da det ikke er på alle afgange der kan medtages trailere.

Vintersejlads:

Fra midt oktober til midt april sejler Livø II efter en vintersejlplan.

Mere info: https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/livoe/praktisk/