Udflugt til vands

LAD HIMLEN OG HAVET VÆRE RAMMEN OM JERES ARRANGEMENT

Nyd den helt særlige atmosfære på havnen eller gå om bord til en anderledes oplevelse. Uanset om du skal holde fest, møde eller ha’ samlet venneme, så gør Restauranten, skibet, havet og havnen de perfekte rammer.

M/S Bertha-K og M/S Thea-K

Der er mulighed for at charter begge skibe I hele Danmark året rundt, når vejret tillader det. Brug skibet til en tur på vandet, et musik-arrangement, udstilling eller… næsten alt kan lade sig gøre. Vi kan også levere forplejningen lige fra kaffe med kage, over smørrebrødet, stegebuffeten til en lækker 3-retters menu.

M/S Bertha-K

M/S Bertha-K kan medtage op til 98 passagerer, hvoraf der er plads i salonen til 60 spisende gæster i behagelige polstrede ”fly-sæder”.

M/S Thea-K

M/S Thea-K kan medtage op til 145 passagerer, hvoraf der er plads i Restauranten til 90 spisende gæster. Derudover er M/S Thea-K udstyret med en stor hal med scene, hvor der er plads til udstillinger, musikarrangementer, dans eller større selskaber, når skibet ligger til kaj.

M/S Svanen

M/S Svanen ligger fast i Odense og sejler på Odense Fjord. M/S Svanen kan chartres hele året, når vejret tillader det og medtage op til 48 passagerer, hvoraf der er plads i salonen til 36 spisende gæster.

KONTAKT OS