Horsens Gamle Fængsel

Jesperhus Blomster og feriepark

Mols Bjerge

Gadekæret i Nordby, Samsø

Postgården, Korsbæk

Tag med JK Bussen på tur

TUR INFO

Tag med JK Bussen på tur rundt i Danmark og Nordtyskland. Se allerede planlagte ture nedenfor og se hvor vi holder under Tur Info.

Vi køre næsten som planlagt og efter sundhedsstyrelsens anvisninger, beder derfor alle vore gæster at bruge håndsprit og mundbind ved hver påstigning af bussen.

JK Bussen

Vi er et busselskab der arrangerer forskellige ture rundt i Danmark og det nordlige Tyskland og en afstikker til Sverige og Norge.

Det er også muligt at bestille bussen til egne arrangementer, så er i en flok der skal fragtes fra A til B, så ring og lad os tage en snak om det.

Vi kan medtage op til 53 passagerer.

Tag med JK Bussen på tur

Tag med JK Bussen på tur rundt i Danmark og Nordtyskland. Se allerede planlagte ture nedenfor og se hvor vi holder under Tur Info.

Tilmelding til info@jkbussen.dk eller tlf. 31 78 00 46

Mandag til fredag 8:00 til 16:00

Lørdag 08:00 til 12:00

(alle busture gennemføres ved min. 30 solgte billetter)

Der tages forbehold for evt. prisændringer og aflysninger

I denne Coronatid

Vi er opdatere hele tiden vores program for 2020 / 21.

Med regeringens nye udspild er det nu et krav om at alle skal bære mundbind i alle offentlige transportmidler, der i bland også turistbusser, derfor gælder det også for JK Bussen.

Glæd jer til vores opdateret program, der vil komme nye udflugter og nogle af de gamle udflugtsmål kommer der nye udflugter på.

I vil blive tilbudt at flytte jeres billetter til den nye udflugt, hvis I ikke kan den dag, så kontakt os på 31 78 00 46, så vi finder en løsning eller måske en af vores andre udflugter

 

Flensborg / Fleggaard shoppingture 2020

 

Så kom vi i gang med vores hyggelige shoppingture til Flensborg / Fleggaard.

Dato:

Flensborg og Fleggaard: 7/9, (19/9) ændret til 23/9, 5/10, 17/10, 2/11, 14/11, 28/11, 7/12, 12/12, 19/12

Pris:

Voksen: 109 kr.

Barn (4 – 8 år):  59 kr.

Opsamling: Rudkøbing, Vindeby, Svendborg, Kværndrup, Ringe, Årslev, Odense, Heden og Hillerslev

Dem der ikke ønsker af være i Flensborg kan tage bussen videre til Fleggaard. Bussen kører tilbage og henter dem i Flensborg kl. 15:00

Der er krav om at alle skal bære mundbind i bussen under hele udflugten.

 

Langelændere på vintur på Røsnæs

 
En artikel fundet på Sjællandske Nyheder med Langelands Pensionist forening på tur
Kalundborg – 03. september 2020 kl. 14:53
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
 

Når det ikke er udflugtsmål på Fyn, er det oftest attraktioner i Jylland, vi besøger. Derfor blev vi enige om, at nu skulle turen gå østpå til Sjælland. Og jeg er da sikker på, at vi kommer igen.

Lilli Kristensen er formand for pensionistforeningen i Rudkøbing på Langeland. I går – sammen med flere end 50 andre langelændere – besøgte Lilli Røsnæs med Barfod Vingård som omdrejningspunkt.

Gæsterne blev imponeret. Af naturen, af historien. Og de gode vine.

– Det er nok ikke mange fynboer, der er klar over, at der på Røsnæs er hele fire vingårde, som turens chauffør, Jens Jantzen, udtrykker det.

Pensionisterne i Rudkøbing drager jævnligt på udflugter, men gårsdagens tur var den første i år. Naturligvis på grund af corona.

Foreningen søgte penge fra en 65+-pulje, som fordelt over fem organisationer i alt har fået 20 millioner kroner til aktiviteter »for modne borgere«, som en af gæsterne sagde.

– Vi modtog 30.000 kroner i støtte, og disse penge har vi så valgt at arrangere bustur, natur- og vinbesøg for på Røsnæs – med alt inklusive. Jeg tror, at vi er mange, der er overraskede over områdets skønhed, smiler Lilli Kristensen.

Parret bag Barfod Vin, arkitekterne Lise og Povl Barfod, linede op både i markerne og i gårdens vinhal, hvor der blev spist – og smagt vine.

Og gæsterne havde mange spørgsmål – og stor interesse for dagens clou, vinsmagningen. Christian Nielsen, en af gæsterne: – Jeg har smagt vine fra tre af de fire vingårde på Røsnæs. Og jeg er ikke blevet skuffet endnu.

 

 Vi har planlagt en burtur til Barfod Vingård d. 8. september 2021