Tag på tur med JK Bussen til den skønne ø Livø i Limfjorden.

Dato: Ring og spørg, så vi laver en tur

Tilmelding: ?

Pris: 397,- kr. per person.

4 timer på Livø med guide, færge og bus tur/retur.

Mød de skønne mennesker bag udsendelsen Liv på Livø der blev sendt på DR 1 i 2019. Se eller gense udsendelsen her: https://www.tv2nord.dk/liv-pa-livo/liv-pa-livo-13

Det energiske og altid imødekommende værtspar Ulla og Jesper Bergholdt, der står for øens købmand/cafe/kro og feriecenter.

Der vil være kaffe og et rundstykke om ombord i bussen på vejen (med i prisen).

Til frokost kan man spise en dejlig frokost på Cafeen (bestilles ved tilmelding: Frokostplatte til 150,- kr. pr. person) eller selv medbringe en madpakke og mærk hvordan roen, stilheden og naturen lukker sammen om dig.

Frokostplatte af lokale frokost klassikere fra det gamle Livøkøkken med bla. Pålæg, sild og tilbehør og rugbrød.

Bente vores guide vil møde os ved cafeen og herfra går vi en tur rundt på øen hvor hun fortæller om den smukke natur og øens historie i 2 timer.

Besøg en af Danmarks smukkeste perler i Limfjorden. Øen ejes af Naturstyrelsen, der driver det økologiske landbrug for at sikre den mest optimale biodiversitet. Gå en tur i skoven og nyde den ”vilde” natur, eller slap af med fødderne i vandkanten.

I får 45 minutter på egen hånd efter vores guidet tur, inden færgen sejler os tilbage til Rønbjerg og vores bus.

På vejen hjem holder bussen på rasteplads hvor der mulighed for at spise lidt aftensmad eller spise en medbragt madpakke