Endagstur til kanonbunkeren Tirpitz og Blåvand

Dato: ?

Tilmelding: senest ?

Pris: 415,- kr. per person

Frokostplatte inkluderet i prisen.

Arbejdet på de to kanonbunkere begyndte i juli 1944, og stillingen skulle være operations klar til september 1945. Derfor var bunkerbyggeriet ikke afsluttet ved befrielsen 5. maj 1945 Krigen sluttede dog inden den blev bygget færdig og har siden da stået som vidnesbyrd om krigen i klitterne.

Den skulle være en del af Atlantvolden som skulle forsvare indsejlingen til Esbjerg havn.

Oplev de underjordiske gange med de 3,5 meter tykke mure bygget af armeret beton, udforsk hvordan  kanon skulle virke og hvorfor de byggede kanonen lige der.  Hvor langt kunne man skyde med kanonen og hvem skulle bemande den, alt dette kan du blive klogere på. 

Bagefter tager vi en tur til Blåvand så I kan opleve den hyggelige Vesterhavs by i 1 timer på egen hånd inden vi kører hjemad.