Endagstur til Den Genfundne Bro og en tur med Danmarks Smukkeste Jernbane

3 timer ved den genfundne bro og en tur med veteranbanen   

Pris: 425,- kr. per person.

Dato: 23. september 2020.  

Tilmelding: senest 10. september 2020.

Vi kører til den smukke natur ved Dudenåen, hvor vi sak se Den Genfundne Bro.

En guide vil fortælle om broen og følge os rundt i området.

Broen blev bygget som en del af en jernbane mellem Horsens og Bryrup i 1899, den er 50 m lang og 13,4 m høj, den blev tildækket i 1929, genfundet og gravet fri 2014. Den er blevet restaureret til en fordums storhed. Broen er et storslået syn og en oplevelse at gå hen over.

 

Hvorefter vi spiser vores madpakker i den smukke natur. 

 

Når vi har spist, tager vi turen med Veteranbanen Bryrup – Vrads som går gennem det natursmukke område forbi søerne Kvindsø, Kulsø, og Snabe, en meget smuk tur som med rette kan kaldes Danmarks smukkeste jernbane.

Turen bliver kørt i deres veteran motortog.