Danmarks hyggeligste bådtræf d. 12 + 13. juli

I samarbejde med Boat Meet Foreningen vil vi være en del af  Danmarks hyggeligste bådtræf – lige midt i Roskilde fjord – de holder 5 års fødselsdag d. 12+13. juli, og du er inviteret!

Er du klar til sommerens hyggeligste begivenhed, så kom til Skalleværket, Hammervej 26, 4050 Skibby, der ligger lige midt i Roskilde fjord overfor Jyllinge havn.

For 5. år i træk afholdes bådtræf for hele familien, og du kan ankomme i båd, bil, campingvogn, på cykel eller med vores gode venner M/S Svanen, som sejler rutefart den ene af dagene, lørdag d. 13. Juli, fra Roskilde havn og til Boat Meet. Ankommer du i båd, står der altid et par friske Boat Meet-hjælpere klar til at hjælpe dig med at lægge til – du kan kende dem på deres blå trøjer.

ALLE er velkommen begge dage. Det vil være muligt at købe mad og drikke til meget rimelige priser, ligesom det også er tilladt at medbringe mad selv. Der findes næppe noget hyggeligere end at sidde på flydebroernes bænke og indtage sit måltid. Når ungerne er færdige med at lege og bade fra de mange flydebroer, tømmerflåder og fjordbaren og mørket falder på, bydes der op til dans begge aftener. Og alle jer der ankommer i båd, campingvogn eller har telt med, er mere end velkommen til at overnatte – hvert år plejer vores gode venner hos Guldbageren at sponsorere gratis morgenmad, og det gør de igen i år 

Vi arbejder stadig benhårdt på årets program og satser på at have det klar i slutningen af maj.

M/S Svanens afgangstider fra Roskilde/Boat Meet lørdag d. 13/7

Afgang Roskilde havn: 10:00

Afgang Boat Meet: 12:00

Afgang Roskilde havn: 14:00

Afgang Boat Meet: 16:00

Afgang Roskilde havn: 18:00

Afgang Boat Meet: 20:00

Billetpriser: kr. 125,00 for enkelt og kr. 200 for retur. (Børn under 10 år: kr. 75,00 / 125,00).

 

Kort om Boat Meet Foreningen Boat Meet opstod i 2015 som et alternativ til de mange bil- og motorcykeltræf, der findes.

Hvor der findes bil- og mc-arrangementer næsten ugentligt, fandtes der intet for bådfolket.

En lille gruppe bådfolk fra Gershøj ved Roskilde fjord, besluttede derfor at stable et bådtræf på benene med stor økonomisk hjælp fra en række forskellige sponsorere.

Det første Boat Meet foregik i 2015 og derfra er det blevet afholdt hvert år.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *